Velkommen til Lundin Art – et unikt univers med kunst og foto

Velkommen til mit kunst univers – her sker der mange spændende, uventede, fantastiske og smukke ting i en lind strøm…

Jeg er en selvlært digital kunstner som gennem en årrække har eksperimenteret med mange forskellige måder at udtrykke min kunst. Jeg er stadig i udvikling – uden at have nogen egentlig fornemmelse for hvor jeg skal hen og hvor jeg skal ende som kunstner. Måske begynder jeg at lave fysisk kunst en dag, fremfor at trykke/printe mine digitale værker på Kanvas, Aluminium, Papir o.s.v. – det må tiden vise.

Jeg laver min kunst i min fritid med stor fornøjelse, og har stor glæde ved at producere min kunst som pt. kun har det formål at fornøje beskueren og samtidigt udforske denne side af mig selv.

Jeg arbejder som IT professionel, indtil videre i over 30 år, så jeg synes det lå lige til at prøve at bruge det til kunst også.

Min største belønning er at få lov til at sætte et helt unikt aftryk i denne dejlige verden gennem min kunst.

Jeg bor i Strib, hvor jeg ofte bruger naturen og mine nærmeste omgivelser som inspiration. Jeg ynder også at rejse for at få ny inspiration og erfaring, og jeg har været i mange lande efterhånden.

Mine kunstværker kan starte på mange forskellige måder – fra et foto (fra mobilen) som efterfølgende manipuleres, enten alene eller i komposit med mange andre. Andre laves fra bunden enten ud fra vektorer eller som ren pixel maling eller en kombination. Noget af min kunst er rent computer genereret, f.eks. fraktaler og 3D modellering som kan bruges sammen med ovenstående også. Jeg bruger meget tid på at udforske/eksperimentere med at lave ting som ikke er set før i min kunst.

Jeg lægger vægt på ikke at sende budskaber om politik, religion o.s.v. Hvis du ser den slags ting i min kunst er det udelukkende noget der foregår i din egen fantasi, og altså ikke tiltænkt fra min side.

Jeg håber du vil få lige så stor fornøjelse ud af dit besøg her som jeg har med at lave min kunst. Du er altid velkommen til at skrive en kommentar eller spørge på min kontaktside.

Husk at komme tibage jævnligt for at se det nyeste kunst.

Brug venligst menuen for at se de forskellige Gallerier og informationssider.

God fornøjelse 🙂